Het passende huwelijkspakket voor jullie

Kies uit onze vijf huwelijkspakketten welke het beste bij jullie past:

Gold Wedding - Ons meest uitgebreide huwelijkspakket:

         Onze huwelijksfotograaf gaat voor minimaal 6 uur met jullie mee. Het Kennismakingsgesprek, en een Deluxe Pre-Wedding-shoot is inbegrepen.

  Diamond Wedding - Een pakket waarbij jullie je nergens meer zorgen om hoeven te maken: 1 fotograaf gaat 8 uur met jullie mee op deze bijzondere dag.

           Natuurlijk zijn het Kennismakingsgesprek, de Deluxe Pre-Wedding-shoot is inbegrepen.

  Rosé Wedding - Perfect voor de huwelijksvoltrekking: onze professionele fotografen zijn 4 uur aanwezig op jullie trouwdag. Natuurlijk is het mogelijk om onze fotografen voor meer uren te boeken. Ook zijn het Kennismakingsgesprek, de Deluxe Pre-Wedding-shoot en de Bride-Boudoir-shoot inbegrepen.

  €449

  €1.000

  €1.500

  €1.700

  Foto's zullen pas verzonden worden na volledige betaling.  Vriendinnen fotoshoot - voor de vrienden voor het leven!

  Dreamteam, Partners in crime, BFF - Wij maken de foto's die dat bewijzen. Iedere vriendschap is uniek en vrienden kennen elkaar door en door. Reden genoeg om de vriendschap eens vast te leggen met een coole vrienden  of vriendinnen fotoshoot.

  • Dat bewijzen onze foto's iedere vriendschap is uniek. Reden genoeg om je vriendschap met je BFF voor eens en voor altijd vast te leggen. Of je nou met 2 of met een grote groep komt, wij maken er een leuke fotoshoot van. Pssst... ook een goed idee om cadeau te geven.

   

  €39,95

  €59,95

  €99,00

  Foto's zullen pas verzonden worden na volledige betaling.  Een teken van liefde - romantische foto’s voor koppels

  Leg jullie onvoorwaardelijke liefde vast voor altijd met onze L.O.V.E. fotoshoots. Of jullie nou ontspannen en leuke foto’s willen of een romantische en sensuele fotoshoot, onze fotografen zullen jullie op een perfecte manier fotograferen. Ook helpen onze fotografen jullie met de beste poses en geven uiteraard tips. Om jullie romantische foto's persoonlijk te maken, mogen jullie natuurlijk leuke accessoires meenemen.

  Jullie zijn een dreamteam

  • Met onze geliefde fotoshoot voor koppels maken wij onvergetelijke en romantische foto's. Leg je liefde vast tijdens een Love fotoshoot.

   

  €39,95

  €59,95

  €99,00

  Foto's zullen pas verzonden worden na volledige betaling.  Een shoot boeken wat hier niet tussen staat?
  Vraag gerust naar de mogelijkheden!

  info@lisaantoinettephotography.nl